Rozenkrans bidden bij de Lourdesgrot in de meimaand.

Rozenkrans bidden bij de Lourdesgrot in de meimaand.

De meimaand is van oudsher naast oktober de maand die aan Maria is toegewijd. Dit jaar wordt voor het 23e jaar bij de Lourdesgrot, in het park van het St. Jozefklooster aan de Eindstraat, na de inzegening in 1998 weer elke vrijdag om 19.00 uur, de rozenkrans gebeden in de  meimaand.
De eerste keer is dat vrijdag 7 mei daarna vrijdag 14 mei, vrijdag 21 mei, vrijdag 28 mei is de laatste keer. U bent van harte welkom bij dit sfeervolle gebeuren. De Lourdesgrot is weer mooi versierd. Deze Lourdesgrot die in 1938 is gebouwd is een inspiratiebron voor vele mensen . Steeds meer mensen ontdekken in toenemende mate dit stille hoekje en ontsteken er een kaarsje aan voor anderen en voor hun zelf. En zeker met de coronavirus, waar vele mensen hebben onder geleden. Hopelijk vinden velen er weer nieuwe kracht, in Geloof Hoop en Liefde.

Er ligt een intekenlijst in de Lourdes grot om intenties op te geven van af zondag 2 Mei. Er kunnen elke week nieuwe intenties worden opgegeven.
Ook kunt U intenties opgeven aan onderstaand adres, zodat het rozenkransgebed nog meer inhoud krijgt.
Aanmelden bij: Herman Elbers Kloosterhof 10, Email: hermanelbers@home.nl
Telefoon nummer 0623392459.

Om ons aan de corona afspraken te houden.
Houd 1 meter 50 afstand van elkaar. En van te voren aan melden we hebben plaats voor 30 mensen zit plaatsen. Komen er meer dan blijven staan.